KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy matematyczne

Osiągnięcia w roku szk. 2019/2020

Do drugiego etapu Konkursu "Mistrz Tabliczki Mnożenia" zakwalifikowały się następujące osoby: Mateusz Lasocki 4a, Bartosz Pytka 4e, Wiktoria Frelichowska 4a, Anastazja Borshchuk 4a, Milena Bogusiewicz 4c.

XXV edycja konkursu ALFIK MATEMATYCZNY – wynik maksymalny: 150 p.
Wśród uczniów kl. 2
Dyplom za uzyskanie bardzo dobrego wyniku: Andrzej Wasil 2b-131,25 pkt, Mikołaj Dynarek 2b– 123,75 pkt, Maciej Szymanski 2b– 122,5 pkt, Piotr Tadeusiak 2a-122,5 pkt, Szymon Michalski 2a-121,25 pkt, Michał Drzewucki 2f – 120 pkt.
Dyplom za uzyskanie dobrego wyniku: Jakub Bałanda 2c -115 pkt, Marta Kolesnikow 2c – 115 pkt, 

Klasy 3
Tygodniowy pobyt na obozie w Serpelicach : Maria Kułak 3b – 146,25 pkt
Dyplom za uzyskanie bardzo dobrego wyniku w konkursie: Tymoteusz Duda 3f- 138,75 pkt, Alicja Adamczuk 3f -138,75 pkt, Marcin Bernyś 3e -130 pkt, Tadeusz Jóźwiak 3f – 125 pkt, Mateusz Ćwikiewicz 3e-124,75 pkt, Piotr Grabarczyk 3c-123,5 pkt, Dawid Warszawski 3c-121,25 pkt.

Do III etapu (czyli finału) Wojewódzkiego Konkursu Przedmiotowego z matematyki (tzw. kuratoryjnego) zakwalifikowali się : Dagmara Konieczna 8B, Igor Mazur 8A, Maciej Stradowski 8A oraz Karol Kuk 8F.