KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy plastyczne

Osiągnięcia w roku szk. 2019/2020

Szkolny konkurs plastyczny „MÓJ PLUSZOWY MIŚ” dla uczniów klas 0 i 1

w kategorii dzieci sześcioletnich:
1 miejsce:
Kaja Pasierbińska 0d
2 miejsce: Julia Fil 0b
3 miejsce: 
Magdalena Trybalska 0a

w kategorii dzieci siedmioletnich:
1 miejsce:
Weronika Sypniewska 1b
2 miejsce:
Amelia Liszewska 1b
3 miejsce: 
Antonina Wdowicz 1d

Ursynowski Konkurs Plastyczny: pt.: „PLECAK Z PRZYGODAMI”

kategoria wiekowa oddział przedszkolny - kl. I
I miejsce: Natalia Szczęsna 1B 
II miejsce: Karolina Bednarz 1A 

kategoria wiekowa klasy II i III:
I miejsce: Tymoteusz Troiński 3f 
II miejsce: Franciszek Kuszewski 2I, Lena Wicińska 3B

kategoria wiekowa IV- V:
I miejsce: Jan Vlădoiu 5a, Patryjca Mikulska 5f, Helena Ostrowska 5B
II miejsce: Filip Rondio 4D, Borys Woźniak 5A, Tomasz Szepanik 5f
III miejsce: Jga Mercik 5D

kategoria wiekowa VI- VII:
I miejsce: Wiktoria Kaszuba 7B 
II miejsce: Maciej Korzeniowski 6 H, Anna Śliwińska 7B 
III miejsce: Piotr Szupiluk 7D

Informacje przygotowują nauczyciele odpowiedzialni za konkursy
na stronie publikuje Agata Ziemek