KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Osiągnięcia sportowe

Osiągnięcia w roku szk. 2020/2021

Warszawska Olimpiada Młodzieży w Szermierce
Kategoria DZIECI dziewcząt:
1 miejsce – Rozbicka Izabela (6C) D’Artagnan - Ursynów
2 miejsce – Sekułowicz Nina (6c) D’Artagnan - Ursynów
3 miejsce – Chojnacka Julia (5c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Czernecka Hanna (6c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria MŁODZIK dziewcząt:
1 miejsce – Kuś Natasza (8c) D’Artagnan Ursynów
2 miejsce – Płaza Zofia (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria MŁODZIK chłopców:
1 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów
2 miejsce – Gajc Jan (8e) D’Artagnan Ursynów
Kategoria JUNIOR dziewcząt:
3 miejsce - Kluszczyńska Sandra D’Artagnan Ursynów
Kategoria JUNIOR chłopców:
1 miejsce - Lewicki Tymon D’Artagnan Ursynów

Otwarte Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza w Szermierce
Kategoria DZIECI dziewcząt:
2 miejsce – Rozbicka Izabela (6C) D’Artagnan - Ursynów
3 miejsce – Gibek Katarzyna (6C) D’Artagnan – Ursynów
Kategoria DZIECI chłopców:
3 miejsce – Duda Franciszek (6C) D’Artagnan – Ursynów
Kategoria MŁODZIK dziewcząt:
1 miejsce – Kuś Natasza (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria MŁODZIK chłopców:
3 miejsce – Gajc Jan (8e) D’Artagnan Ursynów
Kategoria JUNIOR chłopców:
1 miejsce - Lewicki Tymon D’Artagnan Ursynów

Ogólnopolski Turniej „DRIMER CUP” w Toruniu (szermierka)
Kategoria U10 dziewcząt:
7 miejsce – Warska Zosia (5c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U10 chłopców:
6 miejsce – Balcer Maciej (5c) D’Artagnan Ursynów
7 miejsce – Zin Piotr (5c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U12 dziewcząt:
3 miejsce – Zofia Mikulicka D’Artagnan Ursynów
7 miejsce – Żebrowska Hanna (6c) D’Artagnan Ursynów
8 miejsce – Chojnacka Julia (5c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U12 chłopców:
5 miejsce – Maćkała Kamil (5c) D’Artagnan Ursynów
7 miejsce – Duda Franciszek (6c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U14 dziewcząt:
3 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Płaza Zofia (8c) D’Artagnan Ursynów
5 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
7 miejsce – Kuś Natasza (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U14 chłopców:
8 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów

Ogólnopolski  „TURNIEJ O PUCHAR URSYNOWA” w szermierce
Kategoria U12 DZIECI dziewcząt:
6 miejsce – Gibek Katarzyna (6C) D’Artagnan - Ursynów
8 miejsce – Chojnacka Julia (5C) D’Artagnan – Ursynów
Kategoria U12 DZIECI chłopców:
5 miejsce – Maćkała Kamil (5C) D’Artagnan – Ursynów
Kategoria U14 MŁODZIK dziewcząt:
1 miejsce – Kuś Natasza (8c) D’Artagnan Ursynów
5 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
6 miejsce – Kaszewska Milena (8c) D’Artagnan Ursynów
7 miejsce - Sołśnia Weronika (8c) D’Artagnan Ursynów
8 miejsce – Komarnicka Lena (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U14 MŁODZIK chłopców:
1 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów
6 miejsce – Gajc Jan (8e) D’Artagnan Ursynów

Puchar Burmistrza PRAGI POŁUDNIE w szermierce
Kategoria U12 dziewcząt:
2 miejsce – Rozbicka Izabela (6C) D’Artagnan - Ursynów
3 miejsce – Wiktowska Izabela (6C) D’Artagnan - Ursynów
3 miejsce – Gocel Zuzanna (6C) D’Artagnan - Ursynów
Kategoria U12 chłopców:
5 miejsce – Duda Franciszek (6C) D’Artagnan - Ursynów
Kategoria U14 dziewcząt:
1 miejsce – Płaza Zofia (8c) D’Artagnan Ursynów
2 miejsce – Wiktoria Sorbian (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów

Kategoria U14 chłopców:
2 miejsce – Gajc Jan (8e) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów

MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ DZIECI I MŁODZIEŻY WE WROCŁAWIU
Kategoria MŁODZIK dziewcząt:
6 miejsce – Kuś Natasza

I PUCHAR POLSKI JUNIORÓW MŁODSZYCH W GDAŃSKU
Kategoria U17 dziewcząt:
8 miejsce – Kuś Natasza(8c) D’Artagnan Ursynów
9 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów
14 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U17 chłopców:
9 miejsce – Lewicki Tymon D’Artagnan Ursynów
16 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów

OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ O PUCHAR ZIEM PÓŁNOCNYCH W SZCZECINIE
Kategoria U14 dziewcząt:
1 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów
2 miejsce – Kuś Natasza (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
3 miejsce – Płaza Zofia (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U 14 chłopców:
14 miejsce – Lewandowski Franciszek (8c) D’Artagnan Ursynów

II PUCHAR POLSKI JUNIORÓW MŁODSZYCH W GDAŃSKU
Kategoria U17 dziewcząt:
7 miejsce – Płaza Małgorzata (8c) D’Artagnan Ursynów
16 miejsce – Sorbian Wiktoria (8c) D’Artagnan Ursynów
Kategoria U17 chłopców:
2 miejsce – Lewicki Tymon D’Artagnan Ursynów

 

 Informacje przygotowują nauczyciele odpowiedzialni za konkursy
na stronie publikuje Agata Ziemek