KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Osiągnięcia sportowe

Osiągnięcia w roku szk. 2019/2020:

III Ogólnopolski turniej młodzików i dzieci z okazji Święta Niepodległości w Toruniu w szermierce
kategoria młodzik dziewczęta:
2 miejsce - Zofia Płaza (klasa 7c)
8 miejsce - Natasza Kuś ( klasa 7c)
12 miejsce - Małgorzata Płaza (klasa 7c)
16 miejsce - Lena Komarnicka (klasa 7c)

kategoria młodzik chłopcy:
14 miejsce - Franciszek Lewandowski ( klasa 7c)

kategoria dzieci dziewczęta:
5 miejsce - Hanna Żebrowska (klasa 5c)
8 miejsce - Gabriela Zięba (klasa 5c)

Ogólnopolski turniej w sermierce : "XXI Puchar Ursynowa" w Warszawie
kategoria młodzik dziewczęta:
1 miejsce - Zofia Płaza (klasa 7c)
2 miejsce - Małgorzata Płaza (klasa 7c)

kategoria dzieci dziewczęta:
5 miejsce - Zofia Pytel (klasa 6c)
6 miejsce - Izabela Rocbicka (klasa 5c)
7 miejsce - Łapacz Maja ( D'Artagnan)
8 miejsce - Turska Aleksandra (klasa 6c)

Ogólnopolski turniej w szermierce: "O Puchar Prezydenta Gdańska":
kategoria młodzik dziewczęta:

2 miejsce - Zofia Płaza (klasa 7c)
5 miejsce - Małgorzata Płaza (klasa 7c)

Międzynarodowy Turniej szermierczy z serii "Youngster-cup" w Cottbus Niemcy:
1 miejsce w kategorii U13: Natasza Kuś kl. 7c

Dzielnicowe eliminacje 53. Warszawskiej Olimpiady Młodzieży w badmintonie
I miejsce - mistrzynie Ursynowa: Julka Binienda i Maja Winiarska
III miejsce - brązowi medaliści: Bartek Nowisz i Wojtek Gibek 

I Turniej o Puchar Burmistrza Pragi-Południe 2019 r.
1 miejsce w kategorii dziewcząt młodzik: Wiktoria Sorbian 7c (klasa sportowa)
1 miejsce w kategorii chłopców młodzik: Jan Gajc 7e
2 miejsce w kategorii chłopców młodzik: Franek Lewandowski 7c (klasa sportowa)
 

Ogólnopolski Turnieju Szermierczy Młodzików: "Toruńska Katarzyna":
1 miejsce: Małgorzata Płaza
10 miejsce: Natasza Kuś
15 miejsce: Zofia Płaz