KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pedagodzy i psycholodzy

Chcesz zapytać...
Masz problem...
Potrzebujesz pomocy...
Chcesz o czymś powiedzieć...
...przyjdź i porozmawiaj

czekają na Ciebie pedagodzy i psycholodzy:

pedagog szkolny (budynek A)
mgr Danuta Lewandowska
oddziały przedszkolne oraz kl. 1 - 2
 tel.: 546 61 20 w. 32

pedagog szkolny (budynek A)
mgr Jolanta Szałańska 
klasy III - V
 tel.: 546 61 20 w. 32

psycholog szkolny (budynek A)
mgr Paweł Rumin 
klasy 3-5
tel: 22 546-61-24

psycholog szkolny (budynek A)
mgr Ewa Jaśkiewicz 
oddziały przedszkolne oraz kl. 1-2
tel: 22 546-61-24

pedagog szkolny (budynek B)
mgr Iwona Żukowska 
klasy 6-8 
 tel.:  22 816 80 01 w. 24

psycholog szkolny (budynek B)
mgr Olga Płocińska 
klasy 6-8
tel.:  22 816 80 01 w. 24

pobierz załącznik: Godziny pracy pedagogów i psychologów w budynku A
pobierz załącznik: Godziny pracy pedagogów i psychologów w budynku B

Jeśli jesteś RODZICEM

możesz liczyć na naszą pomoc w sytuacji gdy:
- zauważasz u dziecka trudności w uczeniu się,
- potrzebujesz wsparcia w procesie wychowania,
- Twoja rodzina jest w trudnej sytuacji materialnej,
- niepokoi Cię zachowanie dziecka,
- masz jakiekolwiek pytania i nie wiesz do kogo się z nimi zwrócić,

MOŻESZ LICZYĆ Z NASZEJ STRONY
NA WSPARCIE, POMOC I DYSKRECJĘ!