KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pedagodzy i psycholodzy

Chcesz zapytać...
Masz problem...
Potrzebujesz pomocy...
Chcesz o czymś powiedzieć...
...przyjdź i porozmawiaj

czekają na Ciebie pedagodzy i psycholodzy:

pedagog szkolny 
mgr Gabriela Bieniawska (budynek A)

klasy 1a, 1b, 1c, 1d, oraz wszystkie klasy II i III
tel.: 546 61 20 w. 33

pedagog szkolny 
mgr Ilona Pełka (budynek A) 
oddziały przedszkolne oraz klasy 1e, 1f, 1g i 1h.
tel.: 546 61 20 w. 23 

pedagog szkolny 
mgr Jolanta Szałańska (budynek A)
klasy IV - V
 tel.: 546 61 20 w. 32

pedagog szkolny
mgr Iwona Żukowska (budynek B)
klasy 6h, 6i oraz wszystkie kl. 7-8 
 tel.:  22 816 80 01 w. 24

pedagog szkolny

mgr Danuta Lewandowska (budynek B)
klasy 6a, 6b, 6c, 6d, 6e, 6f i 6g 
tel.:  22 816 80 01 w. 24

psycholog szkolny
mgr Olga Płocińska (budynek B)
klasy 6-8

tel.:  22 816 80 01 w. 24

psycholog szkolny
mgr Katarzyna Parzonko (budynek A)
klasy 3d, 3e i 3f oraz kl. 4 i 5 
tel: 22 546-61-24

psycholog szkolny
mgr Ewa Jaśkiewicz (budynek A)
oddziały przedszkolne, kl. 1, kl. 2 oraz 3a, b, c
tel: 22 546-61-24

Jeśli jesteś RODZICEM

możesz liczyć na naszą pomoc w sytuacji gdy:
- zauważasz u dziecka trudności w uczeniu się,
- potrzebujesz wsparcia w procesie wychowania,
- Twoja rodzina jest w trudnej sytuacji materialnej,
- niepokoi Cię zachowanie dziecka,
- masz jakiekolwiek pytania i nie wiesz do kogo się z nimi zwrócić,

MOŻESZ LICZYĆ Z NASZEJ STRONY
NA WSPARCIE, POMOC I DYSKRECJĘ!