KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rodzice

Szanowni PaństwoDokumenty wymagane podczas rekrutacji do klas II – VIII w Szkole Podstawowej Nr 340 w Warszawie:1. Podanie (załącznik nr 1), na podaniu wymagane są podpisy obojga rodziców2. Karta przyjęcia dziecka do kl. 2-8 SP 340 w Warszawie (rok szk. 2020/2021) - załącznik nr 23. Kopia świadectwa ...

Szanowni PaństwoZapraszamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi Warszawskiej Karty Ucznia ZTMpobierz załącznik: Informacje dotyczące Warszawskiej Karty Ucznia ZTMpobierz załącznik: Instrukcja dotycząca Warszawskiej Karty Ucznia ZTMpobierz załącznik: Wniosek o wydanie  karty ZTMInformacje przygo...

Szanowni PaństwoW załączniku znajduje się informacja dotycząca rozliczenia za obiady w roku szk. 2019/2020 w kl. 6,7 i 8, zapraszamy do zapoznania się z tą informacją.pobierz załącznik: Rozliczenie za obiady w budynku BInformacje przekazał p. Zbigniew Dybińskina stronie opublikowała Agata Ziemek...

Szanowni Uczniowie klas 8,w załączonym pliku znajdują się odpowiedzi na pytania dotyczące rekrutacji, m.in.:1.  Pod jakim adresem dostępny jest elektroniczny system rekrutacji do szkół ponadpodstawowych?2.  Co zrobić, jeśli kandydat zapomni hasło?3.  Gdzie jest dostępna oferta szkół pona...

Informacja dla zakwalifikowanych kandydatów do akcji Lato w Mieście 2020 w SP 340Składanie dokumentów od 16.06.2020 r. godz. 14.00  do 19.06.2020 r. godz.16.00 (wg harmonogramu).Rodzice dzieci zakwalifikowanych (informacja wg harmonogramu)  na akcję "Lato w mieście 2020"  proszeni są o za...