KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rodzice

„POMÓŻ!- TO WOŁANIE JEST TAKŻE DO CIEBIE”.Tradycją naszej szkoły jest Kiermasz Świąteczny. W tym roku odbędzie się 18.12. 2019 r. w czasie zebrań w sali gimnastycznej w budynku A.Zachęcamy uczniów do pomocy przy organizacji stoisk klasowych oraz gorąco zachęcamy do przygotowania wyr...

Zima w mieście 2020

Szanowni Państwozapraszamy do zapoznania się z wykazem placówek, w których będzie odbywała się akcja "Zima w mieście 2020" na terenie dzielnicy Ursynówpobierz załącznik: Wykaz placówek "Zima w mieście 2020".Informacje przygotowała p. dyr. Małgorzata Antonowiczna stronie opublikowała Agata...

Pola nadziei - podziękowanie

Szanowni Państwo,miło mi poinformować, że  od 24 września do 11 października w ramach akcji POLA NADZIEI przeprowadziliśmy zbiórkę do puszek na rzecz naszego ursynowskiego Hospicjum Onkologicznego przy ul. Pileckiego 105. Wynik tej zbiórki to kwota 3759,11 zł. Serdecznie dziękujemy Państwu za udział...

Dnia 5 i 6 listopada 2019 r. odbędzie się dzień otwarty, zapraszamy do zapoznania się z harmonogramem:pobierz załącznik: klasy 6-8 5 listopada - wtorek (budynek B)pobierz załącznik: klasy 0-3 6 listopada - środa (budynek A)pobierz załącznik: klasy 5-6 6 listopada - środa (budynek A) informacje p...

Szanowni PaństwoZapraszamy na spotkanie otwarte dla Rodziców, które odbędzie się w dniu 5 listopada 2019 r.o godzinie 18.00 . Tematem przewodnim będzie zagadnienie "Jak zadbać o potrzeby dziecka w sytuacji okołorozstaniowej rodziców".Spotkanie poprowadzi: mgr Joanna Giżyńska.Zainteresowanych ...