KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rodzice

Szanowni Państwo, Rodzice dzieci przyjętych do Szkoły Podstawowej nr 340  do klasy pierwszej w roku szkolnym 2021/2022, mogą złożyć wniosek (wraz ze zdjęciem)  o wydanie spersonalizowanej Warszawskiej Karty Miejskiej. Karta taka uprawnia do bezpłatnych przejazdów środkami komunikacji miejskiej. Wni...

Szanowni Państwo, Fundacja Studio Psychologii Zdrowia zaprasza Rodziców, Nauczycieli, Opiekunów na spotkania online w ramach projektu "Tornado zagrożeń". Szczegółowe informacje znajdują się w załączniku. pobierz załącznik: Szczegóły projektu "Tornado zagrożeń" Informacje przygotowała p...

Zapraszamy wszystkich chętnych uczniów do udziału w I edycji Konkursu Dyrektora Szkoły pt: "W ogrodzie wartości". Wszystkie szczegóły znajdują się w załączniku. Zapraszamy! pobierz załącznik: Informacje o konkursie Informacje przygotowała p. dyr. Małgorzata Antonowicz na stronie opublikowała Agata Zie...

BajkoZbiór

19.04.2021

BajkoZbiór

19.04.2021

Nasza szkoła dołącza do aukcji BajkoZbiór przygotowanej przez grupę jednego z warszawskich liceów w ramach olimpiady Zwolnieni z Teorii ( informacje o różnych akcjach ). Organizatorem zbiórki w naszej szkole jest klasa 2d z opiekunami. Klasa włącza się w zbiórkę w ramach realizowanego...

Szanowni Rodzice, 14.04. – środa- jest dniem otwartym w klasach 1-7. W klasach ósmych jest obowiązkowe zebranie z wychowawcą. Jeżeli chcielibyście Państwo umówić się na rozmowę z wybranym nauczycielem przedmiotu w ramach dnia otwartego, bardzo proszę o przesłanie informacji wybranemu nauczycielo...