KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rodzice

Szanowni Państwozapraszamy do zapoznania się z harmonogramem zebrań z Rodzicami 14 i 15 stycznia 2020 r.pobierz załącznik: Zebrania z Rodzicami Uczniów kl. 6-8 - 14 stycznia 2020 r. - budynek Bpobierz załącznik: Zebrania z Rodzicami Uczniów kl. 0-3 - 15 stycznia 2020 r. - budynek Apobierz załącznik: Zeb...

Szanowni Państwo,na stronie http://www.sadyba24.pl/wiadomosci/item/2278-najlepsze-publiczne-podstaw%C3%B3wki-w-warszawie-ranking opublikowano ranking publicznych szkół podstawowych w Warszawie.Przedstawiono trzy rankingi szkół, po jednym dla trzech przedmiotów ocenianych na egzaminie. Z...

Pomoc dla Julka 6 stycznia 2020 r.

"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono”Szanowni Państwo,jako Polacy niejednokrotnie pokazaliśmy, że zjednoczeni potrafimy tworzyć wielkie dzieła. Dziś zwracamy się do mniejszej grupy- społeczności ursynowskich Szkół o pomoc dla ucznia Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 343 im. Matki Teres...

Szanowni Państwo,uprzejmie przypominam, że dni - 02. i 03. stycznia są dniami wolnymi od zajęć dydaktycznych. W tych dniach będzie działać świetlica szkolna w godz. 7.00 - 17.00, która zapewnia opiekę uczniom.Pozdrawiam noworocznie,Joanna LejzaInformacje opublikowała Agata Ziemek...

Szanowni Państwo,W jednej z ursynowskich placówek oświatowych, Szkole Podstawowej nr 343 dziewięcioletni Julek potrzebuje pomocy. Kilka tygodni temu wykryto u niego nieoperacyjnego guza mózgu. Jedyną szansą na uratowanie życia chłopca jest przeprowadzenie diagnostyki i kosztownego leczenia w oś...