KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uczniowie

Szanowni Państwo, Drodzy Uczniowie, Blanka jest małą, czteroletnią, chorą dziewczynką, która bardzo chciałaby otrzymać na swoje urodziny kartki z życzeniami. Można je przygotować samodzielnie lub kupić, mogą być duże lub małe, prostokątne lub okrągłe. Blanka podobno bardzo lubi dinozaury, więc kartki z tym...

Szanowni Państwo, drodzy Uczniowie w załączniku znajdują się szczegółowe informacje dotyczące rozpoczęcia roku szkolnego 2021/2022 pobierz załącznik: Harmonogram rozpoczęcia roku szk. 2021/2022 Informacje przygotowane przez p. dyr. Małgorzatę Antonowicz na stronie opublikowała Agata Ziemek...

W tym roku szkolnym przeprowadzono konkurs na oficjalne Logo Samorządu Uczniowskiego. Laureatem został: Mikołaj Mikos klasa 6h. A logo wygląda tak: Informacje przygotował p. Dariusz Żerkowski na stronie opublikowała Agata Ziemek...

Drodzy Uczniowie, Nauczyciele, Rodzice, Przyjaciele Szkoły i Ursynowa Prosimy o głosy na poniższe projekty z myślą o dzieciach, młodzieży, pod kątem wygody dla całych Rodzin – od najmłodszego do najstarszego mieszkańca Ursynowa. Szczegółowe informacje znajdują się w załączniku. GŁOSUJMY!!! pobierz za...