KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uczniowie

Zakręcona akcja

Szanowni Rodzice, drodzy Uczniowie, na terenie naszej placówki przed wejściem do budynku A stanęło czerwone serce. W porozumieniu i za zgodą Szkoły, Stowarzyszenie "Przyszłość Naszych Dzieci" zamontowało metalowe, czerwone serce, do którego można wrzucać nakrętki. Zbiórka dedykowana jest niepełnosp...

Pomoc dla Kornela

Drodzy Uczniowie w ciągu kilku dni podarowaliście Kornelowi wiele upominków. We wtorek 22 grudnia Tata Chłopca odebrał zabawki, pluszaki, kartki z życzeniami i laurki. Z pewnością te podarunki sprawiły Kornelowi wiele radości i wywołały uśmiech na jego twarzy. Bardzo dziękujemy Małgorzata Antonowicz informac...

Drodzy Uczniowie, serdecznie zapraszam do udziału w akcji SENIOR W KORONIE wspierającej starsze osoby na terenie Warszawy. Akcja w naszej szkole trwa od 30 listopada do 6 grudnia. Szczegółowe informacje znajdziecie na załączonym plakacie. pobierz plakat: Senior w koronie Informacje przygotowała p. dyr. Mał...

Drodzy Uczniowie, bardzo dziękuję za włączenie się do akcji zbierania darów dla warszawskich szpitali. Z poważaniem Małgorzata Antonowicz-Dyrektor SP 340 w Warszawie...