KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uczniowie

Zapraszamy wszystkich chętnych uczniów do udziału w I edycji Konkursu Dyrektora Szkoły pt: "W ogrodzie wartości". Wszystkie szczegóły znajdują się w załączniku. Zapraszamy! pobierz załącznik: Informacje o konkursie Informacje przygotowała p. dyr. Małgorzata Antonowicz na stronie opublikowała Agata Zie...

BajkoZbiór

19.04.2021

BajkoZbiór

19.04.2021

Nasza szkoła dołącza do aukcji BajkoZbiór przygotowanej przez grupę jednego z warszawskich liceów w ramach olimpiady Zwolnieni z Teorii ( informacje o różnych akcjach ). Organizatorem zbiórki w naszej szkole jest klasa 2d z opiekunami. Klasa włącza się w zbiórkę w ramach realizowanego...

Drogie Uczennice, Drodzy Uczniowie, serdecznie zapraszam do udziału w akcji SENIOR W KORONIE wspierającej starsze osoby na terenie Warszawy. To już druga taka akcja w tym roku szkolnym. Zbiórka darów w naszej szkole trwa od 29 marca do 1 kwietnia w budynku A. Szczegółowe informacje znajdziecie ...

Informujemy, że w roku szkolnym 2020/2021 wiosenna przerwa świąteczna trwa od 1 kwietnia 2021 r do 6 kwietnia 2021 r. W tych dniach nie ma zajęć dydaktycznych i opiekuńczych dla kl. 1-8. informacje przygotowała p. Joanna Lejza na stronie opublikowała Agata Ziemek...