KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Szkoła

                             

                         

Szanowni Państwo,

zapraszam 7 stycznia 2021 r. w godz. 9.30 - 14.30 do naszej szkoły.
KREWKI URSYNÓW – Klub Honorowych Dawców Krwi Dzielnicy Ursynów organizuje zbiórkę dedykowaną 13-letniemu Kornelowi Jaczyńskiemu, walczącemu z ciężką chorobą.

Kornel jest uczniem naszej szkoły. To wrażliwy, koleżeński i radosny chłopiec, który teraz bardzo potrzebuje naszego wsparcia. 
Na miejscu będzie również punkt informacyjny Fundacji DKMS na temat rejestracji potencjalnych dawców szpiku kostnego.

Kornel potrzebuje przeszczepu szpiku kostnego. Prawdopodobieństwo znalezienia odpowiedniego DAWCY jest bardzo niskie. Im więcej potencjalnych dawców, tym więcej szans na życie dla Kornela.

Licząc na Państwa obecność
z wyrazami szacunku
Małgorzata Antonowicz

na stronie opublikowała Agata Ziemek

                                                                      logo

  

BUDYNEK A ul. Lokajskiego 3 ( wejście od ul. Przy Bażantarni)
telefon i telefony wewnętrzne: (22) 546-61-XX (XX to nr wew.)
* sekretariat - wew. 20
* kierownik gospodarczy - wew. 28
* kierownik świetlicy - wew. 41
* pedagog szkolny klasy 0-5 - wew. 32
* psycholog szkolny klasy 0-5 wew. 24
* logopeda: p. Małgorzata Arciuch - wew. 34
* logopeda: p. Paulina Molendowska - wew. 30
* pokój nauczycieli świetlicy - wew. 42
* pokój nauczycieli klas 0-3 - wew. 39
* pokój nauczycieli klas 4-6 - wew. 45
* pielęgniarka - wew. 31
* dozorca - wew. 29

e-mail: sp340@edu.um.warszawa.pl

BUDYNEK B ul. Lokajskiego 3 ( wejście od ul. Belgradzkiej)
telefon i telefony wewnętrzne: (22) 816 80 01 
* wew. 21 – sekretariat
* wew. 24 – pedagog, psycholog
* wew. 25 – pielęgniarka
* wew. 26 – pokój nauczycielski
* wew. 27 – biblioteka
* wew. 31 – dział gospodarczy

faks +48 (22) 648 51 30

email: sp340@edu.um.warszawa.pl